Mooi op de Statie
Ducommerce Valkenswaard
Cafe Willem 2
Fantast
Lokaal Uniek

Willem II Burgers en Bier

Onze bedrijfsnaam verraadt het al: voor de lekkerste burgers en bieren bent u hier aan het juiste adres. In een moderne maar ontspannen dorpse ambiance laten we jullie genieten van onze culinaire burgers, echter ook in de avonduren kunt u bij ons terecht voor de meest lekkere drankjes en leuke activiteiten. Zo hebben we wekelijks een spetterende pubquiz, regelmatig proef/wijnavonden en speciaal voor groepen leuke arrangementen. Voor de liefhebbers hebben we diverse bord en digitale spelen aanwezig!  


 

👨‍🎓 Willem II Pubquiz Online - uitslag  30 mei 2020 đŸ‘¨â€đŸŽ“

Hier is de uitslag van de Willem II Pubquiz Online van 30 mei. Met een glorieuze eerste plek voor team Lievelingsbierkleur! Gefeliciteerd met deze prestatie! Je kunt de uitslag hier downloaden.
 
Zoals gisteren al aangekondigd: voorlopig blijven we nog om de week online quizen. Zeker zolang het nog niet mogelijk is om met meerdere teams in de Willem II samen te komen. En zolang iedereen er nog zin in heeft. Maar dat zit wel goed (gisteren ook weer bijna 120 teams).
 
Bedankt weer voor het meedoen. En schrijf je alvast in voor de Barron Quiz van Barron Valkenswaard van volgende week! Ook altijd uitdagend Ên superleuk.
 
Tot over twee weken (13 juni)!
 

Afhalen: Willem II voor thuis

Afhalen

Iedere woensdag tot en met zondag tussen 17.00 en 21.00 uur

Bestellen

Iedere woensdag tot en met zondag tussen 13.00 en 20.00 (telefonisch 040 222 222 0)

Afhaal-menukaart

 

 

 

 

Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de "Mooi op de Statie" nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Heb je vragen?

Wij helpen je graag!
Stel ze ons gerust of kom langs! 

Neem contact op